Beställa?

Vill du ha hjälp att "pigga upp" ett gammalt föremål? Köpa något från Bloggen? Gå till hemsidan, där hittar du mer info!

söndag 24 februari 2013

Papperstermiter?


Nej, det är inte små termiter som invaderat min bod - utan papperspärlor! Hittade tipset i en bok och var naturligtvis tvungen att testa....och så här ser det ut "före & efter". Pärlorna passar både till halsband, armband och örhängen. En del pyssel såg det ut att vara med att klippa & klistra, men när jag hittade en gammal bok i gömmorna, med gamla gulnade sidor och vackra gamla bokstäver var jag fast. Efter en stunds pysslande brukar det normalt inträffa att jag har lim, lack och färg över stora delar av mig själv. Vilket brukar roa övriga familjemedlemmar. Vid kvällsrengöringen igår insåg jag att mina skrovliga kinder - som jag trott behövde sån där dyr, fin fuktkräm som man ser i TV-reklamen - tacksamt nöjde sig med tvål och vatten...hm, hur går det egentligen till att få lim på kinderna???
Före
Efter

1 kommentar:

  1. Fantastiskt snyggt, men vilket jobb! Tog du inte något foto på dig själv innan du tog bort limmet från kinderna? :) förmodligen tänkte du på nya projekt och du får väl vara glad att du inte kliade dig i huvudet under tänket :)

    SvaraRadera