Beställa?

Vill du ha hjälp att "pigga upp" ett gammalt föremål? Köpa något från Bloggen? Gå till hemsidan, där hittar du mer info!

söndag 15 september 2013

Höstens Syster-projekt

Det stod i tidningen idag, och det hörs mot taket  - att sommaren är slut. Bara att finna sig i det, och göra det bästa möjliga av det. Igår, när himlen var blå och äpplena röda, gick jag ut i djungeln.
Storasyster hade lite fint påpekat att dom där "luktärterna" i rabatten borde nog åtgärdas. Försökte. Herr Nilsson försökte - med stort järnspett - och man kan helt enkelt säga att det återstår några timmar till innan rabatten blir som vi tänkt....
På tal om storasystrar ja - en liten byrå som har varit här på bloggen tidigare (januari) har fått en storasyster! Det har inte varit så mycket aktivitet i verkstan i sommar, men det här projektet var den "igångkick" som behövdes. Med ägarinnans inhämtade tillstånd kommer här Före & Efter-bilder:

Den var rätt fin som den var, men i ny "klänning" blev detta en mer vuxen möbel - som både hon och jag är stolta över!
Avslutningsvis kommer här en bild till - av ett fönster med fönsterfilm i ett fönster. Detta finner man hos Tapet & Färglagret i Höganäs och har gjorts för att visa hur enkelt man kan förändra hemma.     Glad höst!


1 kommentar:

  1. se där - nu är sommaren över. välkommen tillbaka annika önskar anita

    SvaraRadera