Beställa?

Vill du ha hjälp att "pigga upp" ett gammalt föremål? Köpa något från Bloggen? Gå till hemsidan, där hittar du mer info!

söndag 9 februari 2014

Nedräkning...

...nu är det rätt nära: att hemsidan blir en riktig webb-butik som det går att handla från, och antagligen har jag inte en aning om vad jag ger mig in i....

Men har man inte provat så vet man ju inte, och en genomgång och uppdatering av mina varor behövde göras i vilket fall som helst. Veckan har mest gått åt till upplägg av artikelregister, inläggning av nya bilder (i rätt format, på rätt ställe osv) och mycket hjärnskrynkling. Bilder som försvinner och dyker upp på helt fel ställen har tagit en hel del av mina vakna timmar att få rätt på igen. Den här världen är inte helt enkel att begripa! Datanissarna i min omgivning skakar på huvudet med ett milt leende åt mina frågor, och försöker förklara på fikonspråk varför det inte går att göra datasidor som jag vill ha dem. Med dagens teknik skulle det väl vara lätt som en plätt....??

Under tiden kan jag visa en bild på en stol som är min egen och som jag är väldigt glad för. Skulle gärna vilja hitta fler i den här stilen att göra om - nån som har en sån här till ingen nytta?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar