Beställa?

Vill du ha hjälp att "pigga upp" ett gammalt föremål? Köpa något från Bloggen? Gå till hemsidan, där hittar du mer info!

torsdag 31 januari 2013

Hemligheter!

...med inbyggt lönnfack...
Ja, då har jag ännu en gång haft den stora glädjen att lämna tillbaks ett föremål jag fått fria händer att förvandla....och precis som i TV-programmen är det lika spännande att se om mottagaren blir nöjd!

Den här gången har jag använt en del av de ledtrådar som följde med; handknypplad spets och simmande änder-tyg. Det har också tillkommit fötter och nya lådhandtag. Och en sak till...och eftersom jag är sprickfärdig av nyfikenhet på reaktionen, kan jag naturligtvis inte låta bli att avslöja det här: det finns en liten överraskning i byrån...akta tänderna, AmA...

Nu blir det lite byrå-paus eftersom jag uppfyllt denna månads byråtid....haha...hörde du revisorn...byråtid! Av någon outgrundlig anledning ser det ut som ett bombnedslag i verkstan, när ett projekt blivit klart. Så det är sopsäck och dammsugare som gäller nästa vecka. Blir det fint kanske jag bjuder in på en liten bildvisning i butiken.

2 kommentarer:

  1. Byråtid ???? Min gamle chef (MYCKET längesedan) sa att det inte fanns. Men det finns det ! Ha en god helg - Anita

    SvaraRadera
  2. Till Annikas stora förtjusning så tog det lååång tid att hitta lönnfacket som naturligtvis var fyllt med kååålor av olika slag. Resultatet är helt i min stil och kan beskådas på vår arbetsplats. Titta in så får ni se! AmA

    SvaraRadera