Beställa?

Vill du ha hjälp att "pigga upp" ett gammalt föremål? Köpa något från Bloggen? Gå till hemsidan, där hittar du mer info!

söndag 8 december 2013

Har lagat symaskinen...2 gånger...!

Första gången gick det inte så bra, det trillade av en för symaskiner - tydligen - väsentlig pinal när jag skulle "meka" igår. Det är bra att sitta i en isolerad bod vid såna tillfällen för då kan man skrika JÄTTEhögt av ilska utan att familjen bleknar och börja prata om doktorn.....

Min symaskin och jag har utstått många duster tillsammans, men efter den här senaste kändes det omöjligt att vi skulle bli vänner igen. La ner Nya Stolar-projektet för stunden och började leta efter en försvunnen virknål istället. Hittade den inte.

Idag är det söndag, den sortens dagar brukar inte vara bra att göra saker på, men eftersom symaskinen ändå var trasig bestämde jag mig för att försöka övertala den en sista gång. Skruvade loss saker, tappade en fjäder i papperskorgen, gissade vilt i vilken ordning konstiga mojänger skulle sitta, lyckades med milt våld få en omöjlig grunka på eventuellt rätt plats, blundade, skruvade ihop igen - och, tro det eller ej men DEN FUNGERAR!

Därför kan jag nu med stolthet presentera Den Nysydda Matchande Soffkudden till den nymålade stolarna (var det nån som gissade på mörkgrå?)


Låt mig även få presentera en av fyra nymålade stolar - för dagen iförd nyknuten adventsrosett: 1 kommentar: