Beställa?

Vill du ha hjälp att "pigga upp" ett gammalt föremål? Köpa något från Bloggen? Gå till hemsidan, där hittar du mer info!

söndag 15 december 2013

Julhälsning från en Sommarstund

Satt och letade bland bilderna i datorn, för att hitta en riktigt vacker att använda till julhälsningen här. Inte helt lätt, när man som jag tar alldeles för många bilder egentligen. Men de är minnen allihop och svårt att välja bort någon (förutom alla suddiga bilder på mina fötter som jag inte begripa vem det är som lägger in i min kamera?).

En julhälsning borde ju vara vacker nyfallen snö, sol, rimfrost och en liten tomte, men den lilla snö som kom hann jag inte med att fotografera. Så det får bli en annan bild. En bild som tar mig tillbaks till en vacker plats, i en stillastående stund av lugn, tystnad, solvärme, frid, fåglar, smultron och blåklockor. Ett ställe där vi dessutom gick vilse i skogen ett tag men hittade tillbaks tack vara vänlig människor. En sån där plats som får tiden att stå stilla en stund medan man vandrar på en väg där man inte vet vad som väntar runt kröken. Som livet ungefär. Som att varva ner inför julefrid och se fram emot ett nytt orört år.Här är mitt julkort till er - ha en riktigt skön och avkopplande julhelg - så ses vi till nyår!
(Då fyller denna blogg 1 år - och det kan väl vara värt att fira - ska läsa på hur nya kameran fungerar och ta en riktigt vacker nyårsbild....)

God Jul 2013 & Gott Nytt År 2014 !1 kommentar:

  1. Jättefin bild !!! Jag önskar dig och de dina en riktigt God Jul. Vi hörs - Anita

    SvaraRadera